Happy Easter

Author: Ralph  |  Category: Uncategorized

De tijd vliegt, het is alweer Pasen. Wij wensen jullie nog een fijn lang weekend met familie, vrienden en veel chocolade en paaseieren;).

Binnenkort doen we 2 optredens vlak achter elkaar in de gemeente Roerdalen. Schrijf alvast in je agenda:

30 april: Koninginnedag Herkenbosch
19 mei: Kermispop Melick (met mystery guest en Big Benny!)

Ruud en Eric bij VVAL

Author: Ralph  |  Category: Uncategorized

Nieuws dat we jullie niet mogen onthouden! Onze Ruud en Eric spelen volgende week samen met Rowwen Heze tijdens de Vrienden Voor Amstel Live in Ahoy! Wij als Groovylicious zijn trots op deze 2 heren en wensen iedereen voor en achter de schermen veel succes en plezier toe!

Agenda 2012

Author: Ralph  |  Category: Uncategorized

De agenda voor 2012 vult zich gestaag. Wilt u ook een optreden van Groovylicious op uw feest of evenement? Neem dan direct contact op met onze drummer op 06-43061011!

Wij kunnen ook een compleet pakket leveren waarbij Groovylicious wordt ondersteund door een vaste DJ. De hele avond non-stop muziek en nooit 2x hetzelfde nummer! Vraag naar de mogelijkheden!

Woetsjtok here we come

Author: Ralph  |  Category: Uncategorized

Ja, ja!! Goed nieuws: we spelen in Woetsjtok te Brunssum;)! Marjo en Patrick hebben ons gevraagd of we op de reunie van ‘t Brikske willen spelen.  ‘t Brikske was gevestigd in het pand waar nu Woetsjtok zit. Het was een bar-discotheek waar veel mensen naar toe zijn gegaan. Nu vonden Marjo en Patrick  het tijd worden voor een Reunie, dus namens de band zien wij jullie graag op vrijdagavond 25 november in Woetsjtok op de Rumpenerstraat 84 in Brunssum!

Zijn we weer!!

Author: Ralph  |  Category: Website

Met het schaamrood op de kaken, typen we nu dit bericht. Het is alweer veel te lang geleden dat we via onze eigen website een post geplaatst hebben. Hoe gaat het met jullie? Met ons uitstekend;)! De laatste tijd hebben we na kunnen genieten van een geweldig optreden op de Ossefeesten in Maasbree in het voorprogramma van niemand minder dan Krystl. Daarna zijn we bijna allemaal op vakantie geweest, waarbij de vakantie van Ruud en Es naar ‘The States’ volgens alle verhalen de mooiste vakantie bleek te zijn.

We hebben in de tussentijd niet stilgezeten. Zoals bekend hebben de meeste van de Groovylicious bendeleden nog een bijbaantje in andere bands en daarmee zijn we ook allemaal drukjes. Maar……….. even terug naar de orde van de dag. We zijn nu ook actief op Facebook!!!! Check this out:

O ja…….. en “Like” ons even aub;)!!!

Groovylicious on tour

Author: Ralph  |  Category: Uncategorized

Komend weekend is het weer zover. De Groovylicious karavaan trekt het land weer in. Komende zaterdag spelen we op een mega-event genaamd ‘Sport en Spel’. Dit evenement wordt gehouden op de sportvelden in Maasland (in de buurt van Rotterdam). Na ons optreden moet onze toetsenist Rens direct weg om naar Haelen te scheuren. Hij speelt daar met onze collega-coverband Da Vinci op de kermis. Een geluksvogel onze Rens, want zijn apparatuur kan daar een nachtje blijven staan. Wij spelen namelijk zondagavond op de Kermis in Haelen, bij Chez Raymond op het kerkplein. Dus….. zin in een feestje, zin in goede muziek en een gezellige avond? Kom dan naar de kermis in Haelen! (aanvang 20.30u)

Groovylicious @ kermis Haelen

check poster

Live on stage @ SLVH

Author: Ralph  |  Category: Uncategorized

Een uur geleden is het begonnen, de Samenloop voor Hoop 2011. In sportpark De Wijher in Roermond is om  16.00 uur een 24-uurs sponsorloop gestart waarvan de opbrengst naar KWF-kankerbestrijding gaat. Dit  jaar lopen 1500 deelnemers in estafette mee. Met een kaarsenceremonie om 23.00 uur worden de dierbaren herdacht die de strijd tegen kanker verloren. De organisatie heeft ons gevraagd om voorafgaand aan de kaarsenceremonie een set te spelen en de avond daarna af te sluiten. Wij spelen van 22.00 uur tot 22.30 uur en van 23.30 uur tot circa 01.00 uur. Komt allen!!!

Tonight Nato Brunssum

Author: Ralph  |  Category: Uncategorized

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw…….

Vanavond reist het Groovylicious-gezelschap af naar Brunssum. We spelen daar op het jaarlijkse feestje van de Nato basis. Een erg gezellig en groot feest met heel veel nationaliteiten. We trekken dus alles uit de kast om deze wereldbevolking een onvergetelijke avond te bezorgen.

We houden jullie op de hoogte!

Sport en Spel 2011

Author: Ralph  |  Category: Uncategorized

De kogel is door de kerk! Groovylicious speelt op 11 juni op het Sport en Spel te Maasland samen met tributeband U2nl! Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op Sportpark De Commandeur aan het Doelpad te Maasland.

Some Nice Pics

Author: fred  |  Category: Website